Pc World Hd

Pc World Hd

Pc World Hd

Digitalstand Kft News

0 votes, 5 / 5


World of Tanks – PC Min vs. Med vs. Max Graphics Comparison [60fps][FullHD]

HD & Shoulders ...Adam Jones' shampoo | Currys PC World

Currys PC World Ireland euro 2012 advert [HD] (Funny TV Ad)

PC World digitális magazin

A PC World HD newsstand, a Digitalstand PC World magazinra optimalizált iPad applikációja, amelyben hozzáférhet a lap archív és frissen megjelenő lapszámaihoz. Az applikációban különböző időszakokra fizethet elő vagy vásárolhat darabonként a már megjelent lapszámok közül.

PC World 1992 óta meghatározó szereplője a hazai számítástechnikai lappiacnak, informatív havimagazin a hardverek, szoftverek, az internet, a mobil és a szórakoztatóelektronika világáról.

A PC World célja professzionális szakmai tanácsok eljuttatása minden, a számítástechnika iránt érdeklődő olvasónak hiteles, mégis rendkívül olvasóbarát és közérthető hangon, a szoftverek, a hardverek és a szórakoztató elektronika területén egyaránt.

Lapszám ára: 4.49 EUR
3 hónapos előfizetés, 3 lapszám: 13.99 EUR
6 hónapos előfizetés, 6 lapszám: 24.99 EUR
1 éves előfizetés, 12 lapszám: 41.99 EUR

Az alkalmazás ingyenesen letölthető. Az újság-előfizetés vagy lapszámvásárlás az iTunes accountján keresztül történik, és annak működési elvei szerint az előfizetés automatikusan megújul. Az előfizetés lejárata előtt 24 órával automatikusan levonásra kerül az előfizetés ára! Így az előfizetés automatikusan frissül, kivéve, ha Ön azt szándékosan kikapcsolja! Az előfizetés automatikus hosszabbítását a készüléken a Beállítások menüpontban tudja állítani.

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal: ugyfelszolgalat@digitalstand.hu